Azka Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazı 1km od centra Bodruma i 38km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na oko 1km od centra grada, tvrđave u Bodrumu, radnji, kafica i restorana. Na usluzi je gostima 12 meseci godišnje, a ima ukupno 198 soba (123 standardne sobe, 65 deluxe soba, 7 apartmana i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). 

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, otvoreni i zatvoreni bazen, Spa centar i fitness.

Za najmlađe tu su dečiji bazen na otvorenom, zatvoreni dečiji bazen, igralište i mini club.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 198 soba.  Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, ketler, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, centralnu klimu, balkon i kupatilo.

Standard land view soba ima površinu 18-24m², dok standard  sea view soba ima površinu 24-28m².

Deluxe sea view soba ima površinu 28-32m² i ima veću terasu na kojoj se nalaze dve ležaljke za sunčanje.

Deluxe garden soba ima površinu 45-52m² i ove sobe su najbliže moru.

Junior suite ima površinu 55-60m², sastoji se od dnevne sobe i spavaćeg dela koji su razdvojeni pokretnim vratima. Apratman takođe ima i jako prostranu terasu i preporučuje se kao idealan smeštaj za medeni mesec.

Plaća se: room service, mini bar, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je polupansion – samoposluživanje u glavnom restoranu izbor više jela (hotel zadržava pravo da u slučaju manjeg broja gostiju obroke koncipira u okviru menija). Gostima su na raspolaganju još i Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Vitamin Bar, dva à la carte restorana (Dem-i Tavern i Dem-i Weinhouse), kao i poslastičarnica. U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu.

Plaća se: ručak, à la carte restorani, à la carte doručak, sva pića, poslastičarnica i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, doktor, frizer, konferencijske sale, transferi do aerodroma.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom, zatvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, foosball, igre sa kartama, mini golf, šah, košarka, teren za tenis, squash, fitness, bioskop i biblioteka. U okviru hotela ne postoji dnevna animacija. Večernji program je određenim danima i u određeno vreme (hotel zadržava pravo da uživo muziku ne organizuje). Internet je besplatan u lobiju hotela, kao i u okviru svih javnih površina.

Plaća se: individualni treninzi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru hotela se nalazi Spa centar. Gosti mogu da koriste tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, zatvoreni bazen, ledeni tuš.

Plaća se: masaže, piling, solarium, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama