Bluebay Beach Resort and Spa

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Neposredno pored peščane plaže Kivengva, na posedu veličine 12,1 hektara smešten je hotelski kompleks Bluebay Beach Resort & Spa. Stone Town je udaljen 40 km od hotela, a od aerodroma Zanzibar udaljen je 46 km. U okviru kompleksa nalazi se recepcija, 3 restorana, spa centar, bazen i razni sportski sadržaji. Internacionalna jela se služe u restoranu Makuti iz kojeg se pruža pogled na bazen i okean. Postoji bar i restoran na plaži koji u ponudi ima lagana jela i pića, a plodovi mora i bifteci na raspolaganju su u ekskluzivnom restoranu Bahari. Pića možete takođe naručiti u baru pored bazena. Prostrane sobe i apartmani tipa "suite" imaju prostor za sedenje i garderobu, ručno rađeni nameštaj u Zanzibarskom stilu i krevete s baldahinom. Sve sobe  poseduju terasu, klima uređaj, mini –bar, telefon, fen za kosu, SAT TV, sef i ketler. WI-Fi je besplatan i dostupan u okviru celog kompleksa. Pojedine smeštajne jedinice obuhvataju privatan prostor i tuš na otvorenom, kao i  usluge batlera u Svahili odeći. Hotelske aktivnosti na kopnu uključuju tenis, stoni tenis i vežbanje u fitnes centru. Od sportova na vodi na raspolaganju su ronjenje, pedalina i jedrenje na dasci. Od sadržaja za decu tu su dečije igralište i dečiji bazen. 
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama