Chalet Husky

Les 2 Alpes, Francuska

Opis destinacije

Les 2 Alpes je jedno od najviših francuskih i evropskih skijališta. Prostire se na visini od 1250 do 3600 mnv i ima oko 220 km uređenih staza. U sklopu skijališta nalazi se i najveći skijaški glečer u Evropi na skoro 3600 mnv što garantuje skijanje tokom čitave godine. Samo naselje sa smeštajnim kapacitetima je smešteno na 1650 mnv i spada u jedno od popularnijih skijališta u Evropi. Posebno je atraktivno za mlade koji osim skijanja vole i dobru zabavu, te se ovde mogu pronaći ski žurke koje počinju od 15h u toku dana. U ponudi samog naselja nalazi se veliki broj restorana, barova, a samo mesto povezuju 3 linije gradskog prevoza. Upravo ovde se nalazi najteža crna staza u Evropi – Grand Colouire koja počinje na oko 2800mnv i spušta se na 2400 mnv.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Termin 15.01-22.01.2022 – četvorokrevetni apartman
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 425€ po osobi / 12 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 480€ po osobi / 10 osoba
Paket smeštaj + 6-dni ski pass 560€ po osobi / 8 osoba

DOPLATE:
- Korišćenje peškira 9€ po osobi komplet
- Depozit 1500€

CENA UKLJUČUJE:
- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici/objektu (najam)
- šestodnevni ski pass koji omogućava i 2 dana skijanja na skijalištu Alpe D’Huez i 1 dan skijanja na skijalištu Serre Chevalier
- uslugu rezervacije

CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišne taksu 7€, plaća se na destinaciji
- putno zdravstveno osiguranje oko 1,5€ dnevno po osobi (potrebna kopija pasoša)
- usluge navedene pod kategorijom doplata
- obavezan depozit na destinaciji prilikom prijave u objekat
- doplatu za ski karticu 2€ po osobi jednokratno, plaća se na destinaciji
- korišćenje parkinga (oko 35€ 7 dana)

CENE ZA DECU:
- Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. 
Chalet Huski je idealno lociran 600m od prodavnica. Potpuno je opremljen: ugradna kuhinja (rerna, mikrotalasna, frižider, zamrzivač, keramička ploča, mašina za sudove, aparat za kafu), trpezarija, dnevni boravak sa kaminom i TV, 5 spavaćih soba (jedna dvokrevetna soba sa toaletom i kupatilom sa kadom, 3 spavaće sobe sa krevetom za dve osobe i kupatilom (tuš/wc), četvorokrevetna spavaća soba sa krevetima na sprat i kupatilom (tuš/wc), ukupno 5 kupatila, 5 toaleta, veš mašina, panoramska terasa i balkon. Površine je 170 m2 . Gostima su na raspolaganju 2 parking mesta ispred objekta, besplatan wi fi, konačno čišćenje je uključeno u cenu, posteljina je uključena u cenu, dodatno se doplaćuju peškiri 9€ po osobi i obavezan depozit 1500€.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama