Diamonds La Gemma Dellest

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi na severozapadnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Od Stoun Tauna je udaljen oko 45 km. Ovaj luksuzni resor za parove i porodice je uređen u modernom arapsko-afričkom stilu. Pripada redu „Leading Hotels of the World“ i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima jedan glavni restoran, dva a-lacarte restorana, dva bara i jedan kafe.Gostima je na raspolaganju veliki bazen, dečji klub (4-12 godina), dečji meni i bebisiting servis (uz doplatu). Besplatan WiFi je dostupan u javnim delovima hotela, a gosti mogu iznajmiti i DVD ili knjigu iz biblioteke. Hotel ima spa centar (uz doplatu).

All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (švedski sto), meni večera u a-la-carte restoranu uz rezervaciju, snekovi u baru od 10-24h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hotelsko vino, sokovi, voda iz minibara, lokalno pivo.

Junior Suits – 45 metara kvadratnih, tuš, WC, bide, dva umivaonika, bade mantil, fen za kosu, TV, telefon, WiFi (uz doplatu), DVD, klima uređaj, plafonski ventilator, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, mreža za komarce, balkon.

Superior Junior Suite – oko 54 metara kvadratnih, opremeljeni su kao Junior Suite i imaju direktan pristup privatnoj plaži, kao i ličnog batlera.

www.riu.com/en/hotel/tanzania/zanzibar/hotel-riu-palace-zanzibar/
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama