Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ETNO SELO STANIŠIĆI
Termin 08/09.08.2020.

CENA ARANŽMANA: 8.490,00 dinara

Aranžman obuhvata:
–Smeštaj u ½ sobi na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu  Pirg 5* ili u hotelu Ras 5*
– Prevoz autobosom na navedenoj relaciji
– Obilazak Bijeljine
– Vožnja čamcem
– Vožnja vozićem
– Usluge vodiča 
– Troškove organizacije putovanja
 
Aranžman ne obuhvata:
– Fakultativnu večeru u etno kompleksu Stanišići – 15 -18 eur zavino od odabranog menija 
– Ulaznicu za kompleks bazena Banje Dvorovi – oko 350 dinara
– Ručak u restoranu Banje Dvorovi –od  7-11 evra, zavisno od odabranog menija
– Individualne troškove putnika

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

Hotel Pirg je hotel kategorije 5* građen u etno stilu. U hotelskim sobama i apartmanima može da se smesti 75 gostiju, a gostima je na raspolaganju bazen na otvorenom, kao i đakuzi kada, koktel sala kapaciteta 20 mesta i kongresna sala kapaciteta 100 mesta. U svim sobama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, klima uređaj, bežični pristup internetu, mini bar, sef. 
 
https://www.etno-selo.com/pirg.php https://www.etno-selo.com/ras.php
1.DAN: NIŠ – BIJELJINA – STANIŠIĆI
Polazak u ranim jutarnjim časovima preko Beograda do Bosne sa usputnim pauzama za odmor. Dolazak u Bijeljinu u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada u pratnji vodiča:  poseta manastira – crkve Sv. Vasilija Ostroškog koji je sagrađen 2001. godine sa zvonikom i satom visokim preko 30 metara. Zatim odlazak do naselja “Pet jezera” i poseta manastiru Svete Petke, sa dve crkve pod jednim krovom i pozlaćenim “ruskim” kupolama. Nastavak putovanja prema etno selu Stanišići. Etno selo Stanišići  je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mlekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom.U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna, sazidana od drveta, predstavlja svetovni život. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom i upotrebnim predmetima iz iste epohe. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevekovnom arhitekturom građenom u kamenu, koja je u stvari skup replika istorijskog i religijskog značaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativna večera. Noćenje.

2. DAN: STANIŠIĆI – BANJA DVOROVI- NIŠ
Doručak. Nakon doručka uživanje u vožnji čamcem i prepuštanje čarima razgledanja etno sela iz drugačije perspektive u trajanju od 30 minuta. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak sa stanice u Podlugovima na romantičnu vožnju po etno selu. Električni vozić, vozi oko jezera, kroz tunel i preko mostova do Nojeve barke. Polazak do banje Dvorovi. Slobodno vreme ili fakultativno  ručak i kupanje u otvorenim bazenima, od kojih se dva delimično pune termomineralnom vodom. Temperatura termalne vode na površini terena na koji ističe iznosi 75°C. Banja Dvorovi poseduje sportsko-rekreativni centar sa pet bazena kapaciteta 6000 posetilaca, terene za male sportove (mali fudbal, rukomet, košarku, odbojku, odbojku na pesku, dva teniska terena), male ugostiteljske objekte (grilove, prodavnice, poslastičarnice) sa baštom od 500 mesta. U popodnevnim časovima polazak za Niš. Dolazak u Niš u večernjim časovima. Kraj programa.

Top ponude

Preporučujemo Vam ove aranžmane

Zimovanje

2020 / 2021