Hotel Club A

Kopaonik, Srbija

Opis destinacije

Kopaonik je jedan od najlepših skijaških centara u ovom delu Evrope, a svakako u Srbiji najpopularniji i najveći. Kopaonik ili "Sunčana planina" ima do 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97% ski staza, čime se sezona skijanja produžava, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji momogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Club A je smešten u samom ski centru Kopaonika, tačno preko puta Konaka i kopaoničke pijace, 100 m od najbližeg ski-lifta.
Sobe: Hotel Club A ima 91 sobu i 2 apartmana, sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, sef i mini bar.  Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama i prostorijama hotela.
Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Club A na Kopaoniku, a na usluzi gostiju je više restorana. Bufet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar. Tu su i dečiji klub kao i bežični internet, skijašnica i parking. Parking je moguće rezervisati na licu mesta shodno raspoloživosti po ceni od 600 dinara dnevno.
Sport i zabava: U sastavu hotela Club A se nalazi spa centar koji u svom sastavu ima bazen sa velikim panoramskim staklima, đakuzi, saunu i sobu za masažu.

Važna napomena:
Rezervacije za manji broj noćenja kao i za jednokrevetne sobe su moguće uz prethodnu proveru raspoloživosti i cena.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama