Hotel Imperial Shams Abu Soma

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa koralnim delom, veći deo je plivački, 50 km od Hurgade i 50 km od aerodroma.

Hotelska ponuda:
recepcija, 3 restorana od toga su 2 a la carte , kafeterija, gril bar na bazenu, lobi bar, engleski pab,2 obična i jedan bazen koji se greje samo zimi, akva park, SPA, sauna, parno kupatilo, fitnes soba, masaže, teniski teren, skvoš teren, sto za bilijar, stoni tenis, ronjenje, jedrenje, pikado, dečiji klub i igraonica, mini disko za decu, disko, usluge pranja vesa, frizer, prodavnica, menjačnica, lekar na pozi, parking.

Sobe:
klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
All inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna pića i lokalna alkoholna pića prema hotelskim pravilima i terminima. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama