Hotel Labranda Club Makadi

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Labaranda Club Makadi se nalazi u istoimenom zalivu Makadi, na oko 30 km od aerodorma i oko 35 km od centa Hurgade. Izlazi na privatnu peščanu plažu koja je u većem delu kupališna, bez koralnog grebena, ali takođe postoji manji deo sa korlnim grebenom što raduje obožavaoce podvodnog sveta. Ležalje i suncobrani su na raspolaganju gostima hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, restoran, a la carte restorani (Makadi Beach Art Deco, Sea Treasure Restaurant, Oriental Grill Restaurant), barovi (Beach Bar, Pool Bar, Lobby bar), bazeni za odrasle, bazen za decu, ihralište, mini klub, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, dnevna i večernja animacija, sportovi na vodi, masaže, tursko kupatilo, đakuzi.

Sobe:
sve sobe imajiu klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima balkon ili terasu.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno"- doručak,kasni doričak, ručak, večera, kasna večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama