Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Princess je smešten u najatraktivnijem delu grada Bara. Smešten je uz šetalište pored mora. Hotel Princess je od plaže udaljen svega 30 m.

Sobe: Hotel Princess u svom sastavu ima ukupno 135 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe i sobe tipa junior suite. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Princess se nalaz glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je pored glavnog restorana, na raspolaganju i a la carte restoran. Gostima su na raspolaganju 3 bara od kojih se jedan nalazi pored bazena i otvorena letnja terasa. U hotelu postoji i velika banket sala i 3 sale za konferencije sa svom neophodnom opremom.

Sport i zabava: U sastavu hotela Princess se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazen, dok wellness i spa centar u svom sastavu ima rimsku i finsku saunu, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu i krevet, sobu za relaksaciju, salon za masažu i 3 salona lepote i fitnes centar.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 469/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj