Royal Zanzibar Beach Resort

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Resort je postavljen na skoro 20 hektara površine, na severnoj obali egzotičnog ostrva Zanzibar, blizu grada Nungwi, u oblasti koja skoro tokom cele godine uživa u toplim i sunčanim danima. Nalazi se na oko 70 minuta vožnje od aerodroma.

Plaža:
Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, glavni restoran, a la cart restoran, četiri bara od kojih je jedan swim up, više otvorenih bazena, jacuzzi, bilijar, stoni tenis, fitnes centar, spa centar, vodeni aerobik, odbojka na pesku, Wi-Fi, prostorija za odlaganje prtljaga, menjačnica, turistički desk, doctor na poziv, centar za ronjenje, suvenirnica, usluga pranja i peglanja veša, mini klub.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 80 superior soba (80m²), 16 apartmana (100m²) koji imaju terasu ili balkon sa pogledom na Indijski okean.
Sve sobe imaju: aparat za pravljenje čaja i kafe, SAT TV, DVD, balkon sa garniturom za sedenje, direktnu telefonsku liniju, sef ,mini frižider, kupatilo (kada i tuš), fen za sušenje kose, klima uređaj.

Usluga: 
Usluga all inclusive.

Kontakt:

www.royalzanzibar.com/

Napomena:
Ovaj tropski raj je jedan od najromantičnijih hotela u Zanzibaru, idealan za medeni mesec i uživanje u spektakularnim zalascima sunca.
PRVI DAN
Beograd-Zanzibar (sa jednim ili više presedanja)
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Po sletanju na Zanzibar individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Zanzibar - Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje soba do 10:00h- lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma Zanzibar. Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Beograd sa presedanjem u gradu navedenom na karti. Obroci tokom leta. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Video

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama