Stella Di Mare Sharm Beach Hotel Spa

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u Naama Bay-u, na par minuta vožnje od centra ove popularne turističke regije, a hotel je obezbedio i šatl bus, vožnja je besplatna, uz obaveznu rezervaciju. Objekat je udaljen od aerodroma 20 km.

Plaža:
Sopstvena, pešcana sa koralnim grebenom i dva pontona duga oko 60 m za ulazak u vodu. Opremljena je ležaljkama i suncobranima.

Hotelski sadržaj:

Dva bazena, dečji bazen, privatna plaža opremljena ležaljkama i suncobranima, fitnes centar, spa centar (uz doplatu), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), teniski teren (korišćenje uz doplatu), mini-klub za decu, mogućnost za sportove na vodi (uz doplatu), glavni restoran, nekoliko a la carte restorana, lobi bar, bar kod bazena, bar na plaži, lounge bar (samo za odrasle), Wi-Fi internet konekcija
 
Sobe:
Deluxe sobe imaju dva odvojena kreveta ili francuski ležaj, pogled na more, balkon ili terasu, TV, telefon, klima uredjaj, mini-bar (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, toaletni pribor, bademantile.

Usluga:
All inclusive, švedski sto – samoposluživanje.

Kontakt:

http://www.stelladimare.com/

Napomena:
Luksuzan hotel, smešten na ulasku u predivan zaliv Namma. Preporučuje se gostima koji žele odmor u hotelu izolovanom od gradske vreve.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama